Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

nyheter

Tid for båt med strikkmotor

Tid for båt med strikkmotor

Båt med strikkmotor gir minner som varer livet ut ...

Flapp, flapp, flapp, flapp ... Båten snirkler seg frem i vannet. Og det kun ved hjelp av en flis, et par spiker og en strikk! Det er tid for sommer, sol og båt med strikkmotor!

Tid for blomsterkrans

Tid for blomsterkrans

Finnes det noe bedre enn å krone seg med en krans av Løvetann og markblomster ...

Minnes du blomsterkransen du bandt i din barndom? Nå bugner det av løvetann og andre markblomster i naturen. Å videreføre de gode minnene er slett ikke vanskelig, – ut på tur!

"

Lite kan måle seg med en krans av Løvetann og markblomster

"

Knips og del din 17. maibakst! Bli med i trekningen av 5 eksemplarer med Barnas kakepyntekort

Baker du til 17. mai? Del bilde av din 17. maibakst med Minikokker på facebook og bli med i trekningen av 5 eksemplarer med Barnas kakepyntekort! Vi ønsker oss, kaker i alle farger og fasonger. Du kan sende inn så mange bilder du vil!

Mine første aktivitetskort
kr 298,00

Kongsgården i Karmsundet

I Snorres saga fortelles det om Harald Hårfagre og hans kongsgård ved Karmsundet. Gjennom to somre har forskere gravd fram en kongsgård på Avaldsnes – nettopp ved Karmsundet! Professoren som leder arbeidet, utelukker ikke at dette er gården der Harald Hårfagre regjerte i vikingtiden.

Likar ikkje jugl likevel

Du har sikkert høyrt det: Skjorer elskar alt som er blankt. Så snart dei får sjansen, stel dei smykke og sølv og slikt som skin. Men er dei svarte og kvite fuglane verkeleg så glade i glitter og gull som vi trur, eller er det berre tomme rykte?

Plantenes hemmelige liv

Planter sanser ting på flere måter, og kan både bevege seg og drive krigføring mot fiender og rivaler. Nå har forskerne funnet ut at planter kan høre vibrasjonene fra insekter som gnafser på dem.